Tuesday 31 January 2012

ISO JA HYVÄ VELI

1. Luku
Suomen Suurloosin tarkoin varjellussa rituaalihuoneessa maamme ansioituneimmat vapaamuurarit yrittivät epätoivoisesti kääriä itämaisia mattoja ikivanhan rituaalin mukaisin laskoksin. Taitos, sitten pala neitsyen immenkalvoa, uusi laskos ja väliin DMT:tä sisältävää ruokohelpeä - tarkasti ulkoa opetellun kaavan mukaan. Tätä varten he olivat tulleet rituaalihuoneeseen harjoittelemaan vuosikymmenien ajan.

Todellisen olomuotonsa paljastanut reptiliaanijoukon johtaja valvoi toimenpidettä, samalla leijuen ilmassa meditoiden ja huomautteli välillä kyräillen, mikäli monimutkaiset taitokset poikkesivat liialti piirustuksista. Tyhmiä orjiahan nämä Helsingin vapaamuurarit olivat loppupeleissä reptiliaaneille, aivan samoin kuin Katainen Rothschildeille ja muille Järjestöön kuuluville. Kuitenkin heistä oli paljon kiinni, sillä rituaali täytyi suorittaa nimenomaisesti humanoidien toimesta. Tästä olisi Saulin menestys toisella kierroksella kiinni ja mikään ei saisi jäädä sattuman varaan. Tapahtumien ympäri maailmaa oli edettävä synkronissa suunnitelman mukaan, jotta Uusi maailmanjärjestys toteutuisi.

Kukaan huoneessa ei pitänyt erikoisena sitä, että rituaalia valvovan reptiliaanin lievästi närkästynyt ääni tuli ulos rahisevan gramofonin kautta, jonka koneisto toimi vain osittain ja sitä piti olla jatkuvasti joku pyörittämässä. Gramofoni kaipasi huoltoa, mutta se voitaisiin tehdä vain toisessa ulottuvuudessa, jossa varaosia oli saatavilla. Tämä sai luvan kelvata toistaiseksi.

2. Luku
Samaan aikaan YLE:n studiossa aamulähetykseen valmistautuva Pekka Haavisto tutki itseään peilistä, suoristi solmiotaan ja katsoi hellästi rakastajaansa Nexar Antonio Floresia silmiin. Todellisuudessa Haavisto kuitenkin katsoi Nexar6 Antonio Floresin androidisilmiä, mutta hän ei tätä tiennyt. Hakkerit olivat kaapanneet oikean Floresin ensimmäisen kierroksen vaalibileiden jatkoilla ja korvanneet hänet androidilla. Oikea Flores oli maanalaisessa turvasäilössä visusti tallessa.

Robotti oli tyypiltään ns. sekoandroidi. Tämä tarkoitti sitä, että konservatiiviset näkivät hänet heille opetetun "iljettävän homon" sijaan turvallisena äitihahmona, ja Babylonin lampailleen huolellisesti ohjelmoimat defenssimekanismit eivät kytkeytyisi päälle. Tämä oli Vapaan Resistansin erään ohjelmoijan, Wilhelm von Birkenaun, LSD-matkallaan saama ajatus. Hetki sitten sitä ei pidetty ollenkaan hyvänä ideana, mutta kaikki mahdolliset keinot oli käytettävä nyt tässä epätoivoisessa tilanteessa.

3. Luku
Niinistön kampanjapäällikkö Taru Tujunen kantoi Rothschildien suvun edustajan juuri toimittamaa pussia antiikkisia kulta- ja hopeakolikoita. Hän ei voinut ymmärtää miksi kampanjaa oli rahoitettava juuri näillä kolikoilla, vaikka tilille rahan siirtäminen olisi tullut huomattavasti helpommaksi. Jyrki Katainenhan oli varmistanut Kokoomusta tukeville pankkiireille käytännössä oikeuden luoda rahaa tyhjästä ja kuitata tappiot kansalaisilla, tehdessään sopimuksia EU:n vakausjärjestelmästä.

Näin korkealta taholta tullutta käskyä ei kuitenkaan sopinut kyseenalaistaa, joten asiaa oli täysin turha pohtia. Tilanne oli eskaloitunut jo niin pitkälle, että useita liikaa kyselleitä Saulin avustajia oli kadonnut jäljettömiin viimeisen kuukauden aikana. Rahat oli joka tapauksessa vaihdettava pikaisesti käyväksi valuutaksi, mikäli ei halunnut ongelmiin ja sitä varten täytyisi vierailla rahat ostavassa liikkeissä. Onneksi sentään rahat haluava paikka oli jo tiedossa.

4. Luku
"Suora lähetys alkaa minuutin päästä!" kuulutti YLE:n kuvausryhmän vetäjä. Haavisto otti vielä kulauksen vettä ja hengitti syvään keskittyneesti. Tästä esiintymisestä voisi olla koko kampanja kiinni. Hänen mielessään käväisi pikaisesti ajatus siitä, mitä kansalaiset ajattelivat hänen puolisostaan ja seksuaalisesta suuntautumisestaan? Nythän oli vasta alle vuosi Jytkystä. Olisiko kansa vielä valmis valitsemaan homoa presidentiksi?

Laskenta korvamonitoreissa alkoi: "Kolme, kaksi, yksi, nolla. Olette suorassa lähetyksessä!", nyt se oli taas menoa. "Presidenttiehdokas Pekka Haavisto ja puolisonsa Nexar Antonio Flores. Tervetuloa Gutenbergin galaksin aamumakasiiniin!" hihkaisi juontaja. Keskittynyt Pekka höristi epäuskoisena korviaan, oliko hän kuullut oikein? Mitä ihmettä juontaja oikein oli sanonut? Hän päätti olla kiinnittämättä huomiota tähän seikkaan ja vastasi tyynesti "Hyvää huomenta. Kiitoksia paljon kutsusta, mukavaa olla täällä!".

5. Luku
"Herranen aikha!" huudahti numismaatikko nähdessään viimeisen hopeisen rahan, jonka Niinistön kampanjapäällikkö Tujunen laski keräilyliikkeen pöydälle. "Thämä kholikko on hjotain hjuvin ainuthlaatuista!" hän palpatti. Ja sitä se todella oli. Kukaan kolikkoa ihailevista henkilöistä ei olisi ikinä voinut uskoa, että kyseinen lantti oli pyörinyt aikoinaan temppelin lattialla itse Jeesuksen Kristuksen kaataessa asperger-kohtauksen saaneena rahanvaihtajien pöydät. Tämän jälkeen tuolla kyseisellä hopeakolikolla oli maksettu Juudas Iskariotille Jeesuksen kavaltamisesta, jonka jälkeen kolikko oli taas paiskattu samaisen temppelin lattialle, hänen mennessä hirttämään itsensä!

Nämä seikat eivät olleet suinkaan sattumaa. Oikeastaan mikään ei ollut tässä vaiheessa sattumaa ja kampanjapäällikkö olisi vajonnut psykoottiseen tilaan tajutessaan vähääkään enempää mitä ympärillä tapahtui.

Kampanjapäällikkö tunsi ikävän vihlaisun ohimossaan nähdessään hopearahassa vilahtavan itkevän Neitsyt Marian kasvot. Hän tunsi pakottavaa tarvetta tehdä kaupat heti ja poistua mahdollisimman nopeasti paikalta. "Vo-vovoitteko siirtää sovitun korvauksen rahoista Niinistön kampanjatilille?" hän sai sokellettua. Numismaatikko nykytteli tyytyväisenä päätään kampanjapäällikön peruuttaessa jo hätääntyneen näköisesti ovelle. Päällikkö avasi oven ja ehti kuulla numismaatikon sanovan vielä "ja phaljon onnea kamphanjaan!".

6. Luku
YLEn aamutentti oli nyt täydessä vauhdissa ja hakkerit monitoroivat Nexar6 Antonio Floresin neurotransmitterin lähettämää dataa, kaiken tallentuessa toisesta ulottuvuudesta tuodun kvanttitietokoneen levylle. Data olisi myöhemmin tarkoitus ajaa hieman muunneltuna oikean Floresin aivoihin, korvaamaan muistot ajalta jolloin hän oli kaapattuna, jotta hän ei ikinä tietäisi niin edes käyneen.

Vaalitentti meni läpi rutiinilla, olihan tässä kampanjoitu jo pitkän aikaa ja Pekka oli kokenut esiintyjä. Antoniotakaan ei tuntunut enää jännittävän niin paljoa julkinen esiintyminen. Haaviston kampanjapäällikkö oli haastatteluun enemmän kuin tyytyväinen ja sanoi, että heti aamutentin jälkeen jopa Lapuan ja Kauhavan keskustassa oli kokoontunut ihmisiä spontaanisti antamaan tukensa kampanjalle. Hurmos oli alkanut levitä myös jo niille alueille, jossa Pekka oli saanut vain vähän ääniä ensimmäisellä kierroksella.

7. Luku
Samaan aikaan Valenciassa Ricardo Tormon radalla Kimi Räikkönen oli hereillä jo aamusta aloitellen paluutestejään, joissa tulisi kiertämään F1 -autolla rataa tarkalleen 666 kilometriä. Tämä luku oli sovittu Järjestön toimesta jo hyvissä ajoin ja Flavio Briatoren ansiokkaasti aikoinaan rakentama koneisto oli Lotus Renault GP -tallissa vielä paikoillaan ajamassa Järjestön tavoitteita.

Sauli oli Kimin mielestä ihan kiva veikko, sillä olihan hän lahjoittanut Niinistön kampanjointiin rahaa. Politiikka ei Kimiä kuitenkaan paljoa kiinnostanut. Hän ei ollut miettinyt koko kampanjan tukemista ja presidenttipeliä paljoa sitä hetkeä pidempään, kun oli mennyt lupaamaan Anaheim Ducksin Helsingissä alkaneen NHL-kauden kunniaksi järjestetyillä kosteilla jatkoilla lahjoittavansa yhdessä Harry Harkimon ja Teemu Selänteen kanssa rahaa Saulin kampanjaan. Niinistön kampanjapäällikkö Tujunen oli lähettänyt laskun suoraan Räikkösen varainhoitajalle, joka varmisti Kimin laskujen tulevan maksetuksi ajallaan. Myös moni tuttu lätkäpelaaja kannatti avoimesti Saulia, joten miksipä hän ei laittaisi hieman rahoistaan hyvään asiaan.

Kimi itse ei tulisi koskaan ymmärtämään, että hänen formulatestissä ajamalla kilometrimäärällä oli suora yhteys presidentinvaaleihin ja seuraavan viikon Skandaaliin. Eipä hän ollut todellisuudessa edes käynyt äänestämässä aikoihin.

8. Luku
Pohjanmaalla asuva aamutenttiä katsonut ja päivällä jotain erikoista Pekka Haavisto -naamaritempausta todistanut Ilmari, maanviljelijä ja homofoobikko, ei voinut ymmärtää seuraavana yönä näkemäänsä unta. Siinä Haaviston puoliso, joka nyt esitteli itsensä nimellä Nexar6 Antonio Flores, oli juuri ampunut Sauli Niinistöltä aivot pihalle. Mikäli siis Saulin aivojen tilalla ollutta epämääräistä piirikasaa voisi kutsua sellaisiksi.

"Hän siirtyi juuri eläkkeelle" sanoi Nexar6, puhaltaen tykkinsä rihlatusta piipusta savua ylikorostetun seksikkäästi ja laittoi aseensa takaisin 80-luvulta peräisin olevaan neonväriseen vyölaukkuun modattuun asekoteloonsa. Siinä oli mies jonka tyyli ei tosiaankaan tuntunut pettävän koskaan, hän ajatteli jostain täysin selittämättömästä syystä. Todellisuudessahan hän piti Haaviston puolisoa iljettävänä, eikö pitänytkin?

Seuraavaksi hänen rakas isoäitinsä oli tullut viereisestä huoneesta, liukunut Saulin jäänteiden luokse hymyillen ja sanonut "katsokaa tänne jäi vielä jotain!" osoittaen savuavaa kasaa. Sitten piirilevyjen seasta oli noussut pieni sisilisko, joka oli tipauttanut häntänsä nähdessään mummon. Lisko lähti kipittämään kohti ovea, mutta isoäiti liiskasi sen uskomattoman ketterällä jalkatyöskentelyllään. Vasta nyt maanviljelijä huomasi, että mummolla oli jostain syystä päällään vaimonsa tilaamasta naistenlehdestä tutut Roller Derby -luistimet ja vihreät hotpantsit.

Isoäiti luisteli sulavasti kohti Antoniota, tehden turning toe stopin ja sanoi hänelle "Antonio sinä olet hyvä mies, sinulla on hyvä sydän. Ilman sinun rakkautta Pekka ei jaksaisi taistella niitä vastaan! Minä mielelläni autoin sen liskon kanssa, meidän jokaisen pitää tehdä oma pieni osuutensa. Ymmärräthän sen?" Sitten hän jatkoi kertomalla Antoniolle, että myös hänen Roller Derby -idolinsa Beatrix Kiddo aikoo äänestää Pekkaa. Siihen uni oli loppunut.

Kaikkein kuumottavinta koko jutussa oli se, että kun hän aamulla syötti internetin hakukoneeseen "beatrix kiddo roller derby" hän löysi samanlaisissa rullaluistimissa olevan tytön, joka oli liittänyt profiilikuvaansa Haaviston numeron kakkosen. Miksi hänen mummovainaansa oikein riivasi häntä unessa ja kampanjoi Haaviston puolesta? Miten hemmetissä hänen unessaan mummon fanittama ja ihanaksi kutsuma Roller Derby -tyttö oli oikeasti olemassa ja lisäksi Haaviston kannattaja?

9. Luku
Kampanjointi lähenteli loppusuoraa ja toisen kierroksen viimeinen yhteinen vaalitentti Niinistön ja Haaviston välillä oli juuri alkamassa YLEn Pasilan studiossa. Aiheena oli ulkomaanpolitiikka. Sauli Niinistön tunteenpurkaus siitä, että häneltä kysyttiin useita kertoja päivässä "oletteko vapaamuurari", oli herättänyt hilpeyttä salaliittoteoreettikkojen ja hyvävelijärjestelmiin kriittisesti suhtautuvien keskuudessa. Tähän asti pitkälti mikään media ei ollut kiinnittänyt kovinkaan paljoa huomioita näihin, lähinnä Uudessa Suomessa ja salaliittoblogeissa julkaistuihin juttuihin.

Järjestö oli luvannut pitää visusti huolta siitä, että Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma ja siihen liittyvät tahot eivät tulisi koskaan julkisiksi. Käytännössähän Järjestön takana oleva rahaeliitti omisti televisio- ja radioyhtiöt ympäri maailman, joten todellista vaaraa vuodoille ei pitäisi olla. Järjestö oli ollut olemassa jo vuosisatojen ajan ja se osasi asiansa. Niinistö osallistui vain vaalitentteihin, joiden henkilökunnan taustat oli selvitetty etukäteen ja heidät todettu täysin harmittomiksi. Saulin vaalitiimi sai kaikki kysymykset ennalta tarkastettaviksi, ettei mitään vahinkoja pääsisi tapahtumaan. Olihan suuri skandaali ainoa, jonka voisi asiantuntijoiden mukaan estää Niinistön valinnan presidentiksi.

Suomen Suurloosin rituaalihuoneessa majaileva reptiliaani oli humanoidiapulaisensa kautta varoittanut ulottuvuuksien välisistä, Järjestöä ja Uutta maailmanjärjestystä uhkaavista vuodoista hyvissä ajoin Kokoomusporukkaa. Sekoittamatta heidän päätään turhaa tiedolla näistä ulottuvuuksien välisistä asioista, heille kerrottiin näiden ihmisten suunnittelevan terroritekoja. Kokoomusvaikuttajat, kuten Pekka Pesämaa, leimasivat kärkevästi Niinistöä Järjestöön liittyvistä asioista piikitelleen tahot "anonyymeiksi anarkisteiksi", jotka "käy rumuuden, remuisuuden, riemukkuuden, rikkeiden ja riitaisuuden sekä viihdevälineiden välittämällä energialla." Tämän katsottiin riittävän yksittäisten hörhöjen äänen vaimentamiseen ja heidän naurualaiseksi tekemiseen. Hätätapauksessa Kokoomuksen ajamat moninaiset pakkokeinolait voitaisiin ottaa käyttöön.

10. Luku
Vaalitentti oli juuri pääsemässä vauhtiin ja Saulin juomaan Vapaan Resistanssin sujauttama psykedeeli vaikutti jo lievästi. Hän pisti kuitenkin oudon olon vaaliväsymyksen piikkiin, tentin hän vetäisi kyllä läpi rautaisella rutiinilla.

Resistanssi oli murtautunut jo kuukausia sitten Tieto Tunatorin ja sen alihankkijoiden toimittamaan, kymmeniä miljoonia erinäisille hyvävelijärjestöille tuoneeseen, YLEn studiossa käytettyyn broadcasting -ohjelmistoon. Vaalitentti eteni täysin normaalisti, mutta juuri kun se oli lopuillaan injektoi Resistanssin Hakkeri takaoven kautta juontajan kuulokkeisiin äänimuotoon koodatun lyhyen ohjelmapätkän. Tämä saisi hänet esittämään kielletyt kysymykset.

"Blop, skrop, skriip, zhelios!" DMT -ulottuvuuden keijujen hakkereille toimittama, vain muutaman millisekunnin kestävä ääniraita vyöryi juontajan kuulokkeisiin ja saman tien hän alkoi esittää uutta kysymystä.

"Mitkä ovat teidän siteenne Järjestöön ja Uuteen maailmanjärjestykseen?" juontaja kysyi Niinistöltä, joka mumisi jotain epämääräistä ja sanoi, ettei hän tiennyt mistä juontaja oikein puhui.

Stressin kasvaessa myös huumeen vaikutus voimistui. Juontajan kasvot alkoivat näyttämään huomattavan vahamaisilta Saulin mielestä. Lisäksi Niinistön keskittymistä häiritsi yllättäen studioon ilmestynyt, quad skateilla rullaluisteleva ja vihreissä hotpantseissa oleva mummo, joka kantoi jostain syystä kylttiä "Niinistö on Uuden maailmanjärjestyksen kätyri ja SAFE (to hit)!". Sauli ei voinut enää ymmärtää mitä tapahtui, hänhän kaiken lisäksi piti rullaluistelusta.

"Miksi sitten olette osallistuneet Bilderberg Groupin kokoukseen?" juontaja jatkoi. Niinistö oli jo ihan hädissään psykedeelin iskiessä päälle jo täydellä teholla ja hän kiekaisi "Hei mitä pelleilyä nämä kysymykset ovat? YLEnhän piti olla Veljeskunnan hallussa! Ovatko Järjestön agentit tunaroineet? Minusta on tuleva uusi Geckonen!!!".

Kampanjapäällikkö Tujusen naama valahti vitivalkoiseksi Saulin sanojen kaikuessa studion lavasteista aavemaisesti.

"Tehän siis tiedätte Järjestöstä!" juontaja sanoi Saulille. Tässä vaiheessa mustapukuiset miehet hääräsivät jo kameroiden ja broadcasterin tietokoneen luona. "Minä vain tahtoisin paijata pankkiireja. Me tuomme yhdessä Uuden maailmanjärjestyksen." Niinistö toisti katatonisessa tilassa, agenttien katkaistessa suoran lähetyksen.

11. Luku
Kuohunta sosiaalisessa mediassa alkoi välittömästi. Ensimmäiset viestit tulivat jo ennen kuin lähetys ehti edes katketa ja tapaus herätti suurta kiinnostusta myös ulkomailla. Hyvin pian alkoi spekulaatio, että Niinistö olisi huumattu.

Tähän saatiin pikainen vahvistus Kokoomuksen julkaistessa yhdessä suojelupoliisin kanssa lyhyen tiedotteen, jossa luki: "Sauli Niinistö huumattiin terroristien toimesta. Suojelupoliisi tutkii asiaa."

Useampi radikaalijärjestö ulkomaita myöten halusi ottaa kunnian tapahtumista. Osa ilmoittautuneista tahoista oli selviä vitsejä tai teekkaripiloja, kuten "Suomen Kemiallinen Kokoomus".

Pian spekulaatio siirtyi myös itse asiaan, eli siihen mitä Niinistö oli möläyttänyt huumepäissään. Kovin moni ei silti osannut odottaa mitä tapahtui seuraavaksi. Linkkejä Hakkereiden jakoon laittamaan torrent -tiedostoon, joka sisälsi Järjestön yksityiskohtaiset suunnitelmat Uudesta maailmanjärjestyksestä Suomen osalta, alkoi ilmestyä kaikkialle. Oli selvää minkä joukon hommia Niinistö oli ajanut rampatessaan Bilderberg Groupin kokouksessa ja muissa rahaeliitin järjestämissä foorumeissa. Reptiliaaneista tai DMT -olennoista ei kuitenkaan ollut tiedostoissa sanaakaan.

Järjestö ja sen verkostot yrittivät epätoivoisesti lisätä tiedostoa jakavia osoitteita Internet-operaattoreiden käyttöön ottamille estolistalle. Kaikki kuitenkin tiesivät, että yritykset estää dokumenttien leviäminen olivat täysin turhia. Usealla sivustolla oli myös jo ohjeistukset eston kiertämiseen.

12. Luku
Vaikka vuodetut tiedostot koskivat pääasiassa Suomea, oli niillä myös globaali vaikutus. Mellakoita puhkesi ympäri maailmaa vastustamaan pankkien ja suuryritysten ylivaltaa. Täysin ennenkuulumattoman tilanteen vuoksi Suomessa keskeytettiin koko presidentinvaalien kampanjointi. Äänestykseen oli joka tapauksessa aikaa vain kaksi päivää. Niinistö vetäytyi täysin julkisuudesta ja Haavisto kampanjoi minimaalisesti.

Vaalipäivää edeltävänä päivänä pääkaupunkiseudulla järjestettiin historiamme suurin mielenosoitus Haaviston puolesta ja Uutta maailmanjärjestystä vastaan. Oikeastaan ei voinut puhua enää yksittäisestä mielenosoituksesta, sillä kansalaisia kerääntyi kaikkialle kaduille osoittamaan tukea Haavistolle ja koko pk-seudulla ihmisiä arvioitiin olevan liikkeellä jopa 800 000.

Vastaavia valtavia mielenosoituksia järjestettiin ympäri Suomea ja peräkylien homofoobisimmat papatkin uhosivat äänestävänsä Pekkaa. Kansa halusi selvästi aivan erilaisen Uuden maailmanjärjestyksen, kuin mitä Järjestöllä oli ollut suunnitteilla.

13. Luku
Vaalipäivän koittaessa Ilmari meni sekavin tuntein kohti vaalikoppia. Viimeisen kahden päivän tapahtumat olivat olleet hänelle liikaa. Täyttäessään lappuun kakkosen hän kuuli mielessään isoäitinsä sanovan: "Sinä teit oikean valinnan, me voimme vielä pysäyttää Sen ja luoda toisenlaisen Uuden maailmanjärjestyksen".

14. Luku
"Blop, skrop, skriip, zhelios!", suriseva hyönteismäinen ääni teki itämaisen kuuloisia riffejä korvaani. Ikään kuin kurkkulaulajan äänihuulet olisivat poksahdelleet rumpukalvojen tapaan. Aloin pikkuhiljaa palata tähän maailmaan, mutta mikä oli se maailma josta olin juuri palaamassa? Se tuntui kovin todelliselta, ehkäpä jopa todellisemmalta kuin tämä, ainakin vielä hetken aikaa. Mutta muuttuisiko se todellisuudeksi, mikäli siihen uskoisi riittävän moni?


Kirjoittanut,
Harryson Fnord

TARINA ON POLIITTISTA SATIIRIA JA SCIENCE FICTIONIA, KAIKKI ON KIRJOITAJAN KUVITELMAA JA IRONIAA SALALIITOTEORIOISTA. USKON, ETTÄ SAULI NIINISTÖ EI OLE VAPAAMUURARI, KUULU JÄRJESTÖÖN TAI AJA UUTTA MAAILMANJÄRJESTYSTÄ.

Erityiskiitos: Philip K. Dick

Muuta inspiraatiota

Kimi ajaa testeissä 666 kilometriä:
http://www.f1zone.net/news/raikkonen-completes-666-km-of-testing-over-two-days/11676/

Pesämaan avautuminen:
http://www.kaleva.fi/uutiset/oululaispoliitikko-yhdistaa-haavisto-ilmion-leninin-havityspolitiikkaan/926785

Niinistön vapaamuurariudesta:
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/119653-sauli-niinisto-kypsyi-facebook-huuteluun-%E2%80%9Djoku-siella-valehtelee%E2%80%9D
http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/95597-jouko-pihon-korjaus-ja-anteeksipyynt%C3%B6-niinist%C3%B6lt%C3%A4

Sauli Niinistö ja Uusi maailmanjärjestys:
http://www.youtube.com/watch?v=NTM57NS5_DM

No comments:

Post a Comment